logo Kleur Uitvaart

Jongere/Volwassene

Uitvaart van een Jongere/(jong-)volwassene

Het kan zijn dat jij weet dat je binnenkort gaat overlijden. Vaak heb je dan nog de tijd om na te denken over je komende afscheid. Het kan soms rust geven om je uitvaart alvast te regelen. Het kan ook zijn dat je je familie niet te veel wilt belasten als je er niet meer bent. Of misschien vind je het prettig om degene die straks meehelpt bij je uitvaart, alvast te ontmoeten.

Wat voor afscheid past bij jou? Een begrafenis of een crematie? Kleur Uitvaart kan je helpen om jouw wensen vorm te geven. Natuurlijk kunnen hierbij ook familie, vrienden en/of klasgenoten betrokken worden.

Vragen en ideeën die je bezighouden over de uitvaart, begrafenis/crematie of wie je moet uitnodigen kan ik telefonisch of in een persoonlijk gesprek met je bespreken. E-mailen kan natuurlijk ook.

Uitvaart van een Volwassene

Bij een plotselinge dood, maar ook bij een verwacht overlijden, komt er veel op je af. Kleur Uitvaart probeert met haar ervaring rust te brengen in deze complexe situatie door goed te luisteren en overzicht te houden.

De zorg voor de overledene, afspraken voor de tijd en plaats van de uitvaart en het maken van de rouwkaart zijn belangrijke zaken waar als eerste aandacht aan gegeven moet worden. Maar gelukkig hoeven niet alle beslissingen op de eerste  dag genomen te worden.

Tijdens het dagelijks contact draag ik informatie en ideeën aan, geef ik antwoorden op je vragen en begeleid je op een rustige wijze naar het definitieve afscheid nemen.

Als de keuzes rondom de uitvaart helder zijn kan ik, als dat wenselijk is, een kostenbegroting maken.

Na de uitvaart kom ik graag nog een keer bij je langs  voor een afrondend gesprek.

Meer informatie: