Keuze voor Kleur

Waarom kiezen voor een Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart?

Een uitvaart van een kind of een ouder waar jonge kinderen bij betrokken zijn vraagt om deskundige, persoonlijke en kindvriendelijke begeleiding;

  • Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart is gespecialiseerd en heeft veel ervaring in het begeleiden van uitvaarten van vroeggeborenen, kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders met jonge kinderen.
  • Op creatieve wijze wordt samen met jullie, wensen en ideeën omgezet in bijvoorbeeld rituelen, specifieke sprekers, muziek of een bijzondere locatie.
  • Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart verzorgt een persoonlijk afscheid dat recht doet aan je zoon/dochter of partner en past bij jullie wensen als nabestaanden. Daarbij natuurlijk rekening houdend met de emotionele, financiële en logistieke mogelijkheden.
  • Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart regelt niet alleen de logistieke en praktische zaken rondom de uitvaart / begrafenis/ crematie. In de periode van overlijden en afscheid nemen is er ook aandacht voor jullie persoonlijke verhaal.
  • Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart heeft vele contacten en mogelijkheden voor producten en diensten  gericht op kinderen en jongeren.
  • Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart berekent de diensten van haar leveranciers door zonder extra toeslag.
  • Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart ondersteunt je bij wat je niet wilt, het afscheid van degene die je zó dierbaar is.

Vanuit Kleur Kinderuitvaart is Kleur Uitvaart ontstaan voor de uitvaartbegeleiding van jongvolwassenen, ouders met jonge kinderen.

Waarom ‘Kleur’ Kinderuitvaart/Uitvaart?
Een ‘Kleur’ geeft uiting aan gevoelens en emoties waar groot en klein mee te maken krijgt na het overlijden van een geliefde.

Verzorgingsgebied Utrecht
Het verzorgingsgebied van Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart omvat regio Utrecht. Woon je buiten dit werkgebied, neem dan even contact op om te overleggen.
Kleur is van 2012 – 2018 werkzaam geweest in Noord Nederland (Groningen, Friesland en Drenthe). Sinds het najaar van 2018 is de onderneming  verhuisd naar het midden van het land.

Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart werkt samen met Jeannet Admiraal kinderuitvaartbegeleiding.

Meer informatie: