Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart

Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart kan jullie helpen bij dat wat je niet wilt, afscheid nemen van degene die je zo dierbaar is. Een afscheid dat door zijn vorm, inhoud en warmte kracht moet geven voor de toekomst. Tijdens het dagelijkse huisbezoek sta ik je bij; niet door het proces over te nemen maar door te helpen vanuit een persoonlijke en oprechte betrokkenheid. Samen onderzoeken we jullie uitvaartwensen. Ook ondersteun ik je bij de praktische zaken. Belangrijk is dat je als ouder deze dagen zoveel mogelijk bij je kind/partner kan zijn. Kleur luistert naar jullie verhaal én ook naar het verhaal van de direct betrokken kinderen.

Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart werkt zoveel mogelijk samen met regionale ondernemers. Ondernemers die begrijpen dat in de emotionele situatie waar ouders zich in bevinden, naast deskundigheid en kwaliteit, flexibiliteit  gevraagd wordt.

Kleur Kinderuitvaart/Uitvaart is een uitvaartonderneming in Utrecht die specifiek gericht is op vroeggeborenen, kinderen, jongeren, jongvolwassenen en ouders met jonge kinderen. Woon je buiten de regio Utrecht, neem dan even contact met mij op om te bespreken wat mogelijk is.

Vanuit Kleur Kinderuitvaart is Kleur Uitvaart ontstaan voor de uitvaartbegeleiding van jongeren, jongvolwassenen en ouders met jonge kinderen.