logo Kleur Uitvaart

Tarief Kleur

Kleur Uitvaart verzorgt geen zogenaamde ‘budgetuitvaarten’ maar zorgt ervoor dat de kosten binnen jullie budget blijft.

Kleur Uitvaart verdient niet aan de producten en diensten die jij kiest ( geen provisie doorberekend) en realiseert besparingen waar mogelijk. Er wordt gewerkt met een vaste fee van € 1.850 voor de persoonlijke begeleiding van Kleur. In specifieke gevallen kan een reistijd/onkosten-toeslag worden berekend. Mocht je Kleur in willen huren voor een deelactiviteit dan is de fee 65,- per uur (BTW vrij) exclusief reiskosten en -tijdvergoeding.
Je ontvangt één verzamelnota en  daarnaast inzicht in alle facturen van derden. 100% transparant.

Wat een uitvaart kost hangt af van de keuzes die je maakt. De prijs wordt opgebouwd door ‘bouwstenen’: het aantal uren dat Kleur ingezet wordt, het soort kist, huur locatie, huur van spreker/ voorganger, rouwvervoer, bloemen, (live)muziek, rouwadvertentie en -kaarten, wel of geen fotograaf, een kop koffie of een high tea etc. Uitgebreid of sober, met veel of weinig mensen. Ik geef je bijtijds inzicht in de kosten zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Dit schept duidelijkheid en zo nodig ruimte voor alternatieven.

Verschil in tarieven?
Als je verzekerd bent bij een verzekeraar met een eigen uitvaartonderneming, dan kan het zijn dat je verzekeraar je vertelt dat je kortingen misloopt als je een andere uitvaartondernemer kiest. Meestal is dat niet het geval. Het prijsverschil komt niet door de kortingen, maar door de tarieven. De tarieven van Kleur Uitvaart liggen  veelal lager dan die van de verzekeraars met een eigen uitvaartonderneming. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Kleur en vergelijk zelf.

Naturaverzekering
Heb je een zogenaamde naturaverzekering, ofwel een verzekering waarbij de uitvaart precies zo geregeld wordt als in de polis genoemd staat? In dat geval kun je meestal nog steeds zelf bepalen welke uitvaartonderneming je wilt. Je laat de pakketverzekering dan in geld uitkeren. Het uitgekeerde geldbedrag kan hierbij soms wel lager zijn dan wanneer de verzekeraar de uitvaart zelf zou doen.  Houd hierbij rekening dat wat je niet gebruikt van de verzekering, je wel betaalt. Bij Kleur Uitvaart betaal je alleen wat je gebruikt.

Kleur Uitvaart kan desgewenst eerst contact opnemen met je verzekeraar zodat je achteraf niet voor vervelende (financiële) verrassingen komt te staan.

Kennismaken
Bel mij vrijblijvend en kosteloos voor een kennismakingsgesprek.
Voelt het vertrouwt en wil je gebruik maken van Kleur dan kan ik desgewenst een offerte voor je maken.