Uitvaart van je Kind

Het overlijden van je kind raakt je als ouder in het diepst van je hart. Van kinderen hoor je geen afscheid te moeten nemen. En terwijl je overspoeld wordt door emoties, moeten er allerlei praktische zaken omtrent het overlijden en de uitvaart geregeld worden. Van het ene op het andere moment moet je gaan nadenken over de invulling van het afscheid nemen van je kind. Welke uitvaartwensen heb je?

Hoe kan Kleur Kinderuitvaart je helpen bij de uitvaart van je kind?

Kleur Kinderuitvaart ondersteunt je bij wat je eigenlijk niet wilt; afscheid nemen van je kind. Een afscheid dat door zijn vorm, inhoud en warmte kracht moet geven voor de toekomst. Tijdens het dagelijkse huisbezoek sta ik je bij; niet door het proces over te nemen maar door te helpen vanuit een persoonlijke en oprechte betrokkenheid. Samen onderzoeken we jullie uitvaartwensen. Ook ondersteun ik je bij de praktische zaken. Belangrijk is dat je als ouder deze dagen zoveel mogelijk bij je kind kan zijn.

Kleur Kinderuitvaart is al jarenlang specialist op het gebied van kinderuitvaarten. Of het nu om kleine kinderen gaat of tieners, ik kan je helpen met mijn kennis, ervaring en contacten om de uitvaart zo vorm te geven zoals jullie dat wensen.

Meer informatie over kinderuitvaarten: